Unde sunt cei 5 euro?

Miercuri mi-a expirat opțiunea de pe cartelă. Opțiune care costă 5 euro. Am încercat să încarc de pe contul de MyVodafone cu cardul meu – ING Visa Electron. Mi-a dat eroare. Am încărcat de pe cardul lui ElHombre – Banc Post Mastercard, a mers din prima. Intru pe homebank ING și văd că cei 5 euro sunt în pending.  

Sun la ING și-mi spune că într-adevăr există o plată în așteptare. Îi zic s-o anuleze. Îmi zice că nu poate că să contactez operatorul de telefonie mobilă. Pe mail primesc confirmare de la MobilPay-prin ei se face transferul de bani către Vodafone. Le scriu să-mi anuleze plata făcută cu cardul ING. Îmi răspund la mail și-mi spun că nu se poate că banii sunt deja în curs de trimitere către operator.

Aștept toată ziua de joi. Pe telefon nu mi-a intrat niciun credit în afară celor 5 euro cu care mi-am încărcat de pe cardul lui ElHombre. Sun la Vodafone. Răspunde un tip și îmi spune că vede că s-au făcut 2 incarcari dar că apare că am 0 euro credit, căci 5 euro a fost opțiunea. Bun, îi zic, atunci unde sunt ceilalți 5? 

Mă pune în așteptare 5 minute. Verifică și mă pune pe mute, să nu-l aud. Revine și-mi spune că trebuie o cerere în scris de la MobilPay că banii au intrat. I-am zis că nu am cum să fac rost de nicio cerere în scris și că voi fi nevoită să apelez la OPC. Se fâstâcește și-mi dă o adresă de mail unde să trimit prinț screen cu mail-ul de la MobilPay în atenția lui. 

Vineri am trimis mailul. Adică ieri. Niciun răspuns și nici creditul pe telefon n-a intrat. Banii de pe card sunt luați, cei de la MobilPay zic că sunt la Vodafone dar în sistem la ei nu apar. Nici că i-aș fi consumat dar nici că ar exista. 

Așadar, unde s-au evaporat cei 5 euro? 

UPDATE 1 IULIE 2013: Am fost contactata de la Vodafone ca cei 5 euro au fost transferati pe cartela mea. Am verificat si intr-adevar au sosit! Stiam eu ca se va rezolva, nu degeaba sunt client fidel de mai bine de 10 ani. 

Related Post

21 Thoughts on Unde sunt cei 5 euro?

    1. Am lucrat la Vodafone mai bine de 2 ani si daca sunt sigura de ceva e faptul ca in niciun caz voit nu se intampla astfel de erori, asa ca ma astept sa se solutioneze cumva.

  1. Cum sa nu poata? Ce banci aveti voi? Banca ajuta INTOTDEAUNA clientul. Eu am avut banca anuland la cerere depozite, plati, etc. Asta e si ideea! Loialitatea bancii e fata de mine nu fata de parlitii de la companii! Schimba banca fara sa stai pe ganduri. Spune-le si de ce: comportament neprofesional. Ar fi trebuit sa intrerupa plata indiferent de… Am anulat atatea plati si depozite si niciodata n-am avut probleme. Banca e de cacat. Schimb-o.

  2. Traim in Romania si…nu trebuie sa uitam asta. Nu ne lasa bancile ,companiile ,politicienii. Nici n-o sa mai dai de urma celor 5 euro. Daca ii gasesti vreodata ,sa ne anunti. Poate iti dau si dobanda…..a,ha,ha.

  3. eu am atat contul personal cat si cel de firma la ING, nu am avut niciodata probleme majore, iar atunci cand am intampinat dificultati s-a gasit o cale prin care sa se rezolve fara sa fie nevoie sa depun cine stie ce cereri sau reclamatii. 😉

  4. nicoleta ciocoiu

    eu zic sa te tii de capul lor daca nu ei frumos si faci o reclamatie la ei prin email prin care ai sesizezii cele mentionate mai sus si daca nu primesti raspus fale o reclamatie la o.p.c .eu cu firma orange mam tiganit dar era vb de un abonament pe numele lui taicamiu pe 3 in care primeai un telefon gratis ,dupa cele trei luni sa us faca cerere de reziliere contract si surpriza cererea sa evaporat noi dupa cele trei luni am schimbat frumos cartela deci nu mai consumasem nici un minut ca eau au binevoit sa prelungeasca contractul ,mia ajuns plic cu o suma aberanta de plata dar fara ca bietul meu tata sa fii vorbit sa dus iar la ei si la dat cu var cand sa intors acasa sincer va spun ca era alb ca vara si tremura tot ca ce face el acum , ca de unde plateste etc si am mers frumos inpreuna am facut alta cerere ,am sunat la informatii am facut alta sezizare acolo convorbirea se inregistreaza si leam trimis si vreo trei -patru mailuri ,dupa o perioada lunga de liniste fara nici un raspuns de la orange ,primeste taicamiu un plic in care specifica ca 150 ron ai scad ei din factura vezi draga doamne ca bonus ca a fost client si nustiu ce balavre ,,ei totul e bine cand se termina cu bine ..

  5. Se intampla mereu sa cedeze ceva. Sa nu crezi ca a stat cineva si a luat cei 5 euro, tot ce inseamna masinarie mai da si rateuri. Eu cred ca se va rezolva.

Leave a Comment