Senzational! Click aici sa afli ce crima au comis 5 tineri din Ploiesti

summer_breeze_by_richardsim7

Pe fondul știrilor din ultima săptămână, unde nu mai poți respira nu de la căldura caniculară care s-a așternut ca o dovadă vie că vara 2015 este una intensă, ci de atât de mult senzațional, sufocant de multe știri despre Măruță, fata din Vaslui și o avalanșă de articole despre acest subiect, vă atașez un mesaj primit ieri dimineață de la una dintre prietenele mele dragi. Și pentru că de câțiva ani am dezvoltat o fobie pentru evenimentele despre care toți au sau ar trebui să aibă o părere. Nu mai contează cât de avizată e, ce argumente are, important e să debiteze ceva, orice despre subiect. Repulsie. Da, ăsta e cuvântul.

11791615_1019838938047701_190692351_n
Cu toată sinceritatea vă spun că motivul pentru care singurele știri pe care le citesc sunt cele pamflet de pe Times New Roman și uneori articolele de pe Vice România, este că nu vreau senzațional, nu vreau să dau click acum să văd cum cineva s-a împiedicat pe scările rulante de la Mall sau cât de bine poate să arate o tanti no-name care locuiește în Vitan.  Am un amic care lucrează în clădire cu cei care scriu știri de can-can și pe care l-am întrebat recent cum sunt oamenii aia cărora KPI-urile le sunt setate în funcție de numărul de click-uri. A râs și mi-a dat un link catre un clip amuzant si ceva mai vechi,(dar care se aplica cu succes in continuare) realizat de cei de la Sector 7.

Iar despre isteria de pe rețelele de socializare anti Măruța, pro fata din Vaslui nu am decât un singur lucru de spus: astfel de mentalități n-or să se schimbe peste noapte indiferent cât de multe pagini de facebook pro astfel de cauze s-ar crea. Din păcate lucrurile nu funcționează atât de simplu. Un număr mare de like-uri și articole nu vor face decât să mediatizeze un subiect sensibil cu care omenirea se confruntă de mii de ani. Cât de mult acest lucru va reusi să schimbe mentalități care se propagă de la o generație la alta? Lăsăm statistica să ne răspundă în viitor.

Iar lui Măruța, ii urez ca atunci când el va ajunge ca invitat la, să zicem, Capatos să ruleze pe ecran un text cu font de-o șchioapă care să spună “Senzațional, află cum Măruță….” și mai încolo completați voi 🙂

Altfel spus, înghețată cu căpșuni vă doresc! Și multă hidratare.

2_3

Related Post

Leave a Comment