Mulţumiri, schimbări, recomandări.

Multă lume mă întreabă în ultimul timp când mai scriu continuarea poveştii cu Diana. Azi la serviciu m-au întrebat vreo 3 persoane, pe blog am găsit câteva comentarii în care eram întrebată acelaşi lucru. Răspunsul e ruşinos…nu ştiu! Da, mi-am imaginat deja sfârşitul, dar nu pot să mai scriu, mi-a plecat muza, habar n-am, cert e că perioada asta sunt aşa într-o stare de letargie cronică. O fi de vină şi vremea de afară că mă provoacă la sentimente tomnatice, şi la activităţi încununate de procrastinare (stat în pat, vizionat filme, seriale şi alte treburi care nu necesită efort). Dar pentru că m-aţi întrebat voi aşa frumos, parcă am o presimţire că o să mă izbească frontal inspiraţia zilele astea şi scriu si la povestea cu Diana.

In altă ordine de idei voiam să vă zic că am fost invitată la Redescoperă România – Delta Dunării. (Mulţumesc, Bobby) Plecarea e pe 14 august din Bucureşti şi drept vă spun că de abia aştept, am chiar emoţii pentru că nu cunosc pe nimeni! Cu Zoso m-am mai interesectat de câteva ori, dar prea puţin. Aşadar, sper să mă integrez repede în grup şi să iasă totul ok, ca şi la celelalte Redecoperiri şi să mă întorc de acolo cu o mulţime de poveşti calde şi amintiri frumoase.  Dar mai multe despre asta, săptămâna viitoare. 

Şi pentru că nu am avut nimic în minte când am început postul asta, şi nici nu-i mai fac acum un subiect anume, vreau să le mulţumesc colegilor mei de la serviciu pentru că datorită lor am primit liber cele 5 zile să pot pleca în Redescoperă România. Concediu nu-mi puteam lua aşa din scurt, ei vor lucra suplimentar zilele respective pentru ca eu să pot participa la eveniment. Thank you, guys! It means a lot to me!

În final vreau să vă recomand 3 filme twisted  rău! Din alea de hippsteri adevăraţi. Filme pe care dacă le vezi îţi dai seama că nu intodeauna povestea captivează şi că sunt filme care prin imagistică, prin carisma personajelor şi prin trăirile lor te pot zdruncina mental în feluri în care nu ţi-ai imaginat.  Sincer va zic, mie mi-a fost greu să le diger căci ca un porcuşor leneş ce sunt, m-am obişnuit cu filme light, de duminică după-amiază, dar fiecare dintre ele a avut un ecou puternic şi sigur n-am să le uit prea curând. 

 • Les Amoures Imaginaires (2010).
 • Ne te retournes pas (2009) cu Monica Bellucci si Sophie Marceau. yummy!
 • Enter the void (2009)

Să aveţi un week-end plăcut şi dacă vă încumetaţi să vizionaţi filmele, să reveniţi neapărat cu impresii.

Related Post

21 Thoughts on Mulţumiri, schimbări, recomandări.

 1. Ti-a plecat muza in vacanta :P. Lasa,ca noi intelegem si asteptam cat e nevoie. Distractie placuta in delta >:D< :* .

  1. Multumesc Alessia, mai e o saptamana pana plec, asa ca nu plec de acum.
   Cat despre povestea cu Diana, vine si urmatorul capitol cat de curand 😛

 2. Ce sa spun..? Ma bucur pentru tine, se vede ca esti incantata de plecarea asta, si ai si de ce. Despre continuarea povestii cu Diana eu cred ca ai sa o faci atunci cand vei avea inspiratie…nu se poate scrie la comanda. Adica eu nu pot… 🙂

  1. Categoric ca inspiratia nu vine nici daca o invoci in cel mai aprig fel..nu putem decat sa asteptam sa ne traverseze mintea si cand vine sa lasam frau liber imaginatiei.

Leave a Comment