Mama e cu Candy Crush, tata viseaza la aplicatii minune

De când cu Marea Virtualizare – cum îmi place mie să-i spun, și răspândirea retelelor de socializare, era practic imposibil ca părinții să nu năvălească și ei unde cei mai mulți dintre românii conectați la internet își petrec timpul: pe Facebook. Și așa m-am ales c-o mamă obsedată de Candy Crush și un tată dependent de aplicații pe mobil. S-a dus vremea când puteai da un check-în liniștit din cea mai ordinară bombă de club din București și te taguiai liniștit în poze cu două sticle de bere în mâini și-un shot de tequila în gură.

 

Știu, se pot pune setări de privacy dar chiar vrei să faci asta? Și-apoi nu știi cum din greșeală ai dat accept cererii de prietenie colegei de muncă a mamei și nu vrei să afle de noaptea de destrăbălare pe care ai avut-o în week-end, luni dimineață de la colega ei de birou.

V-am mai povestit că de câte ori o sun pe mama nu mai pot purta o conversație normală fără să aud bing-uri și alte sunete de la jocurile pe care le joacă pe Facebook. M-am împăcat cu ideea, e addicted, asta e, speram însă că tata mai are scăpare. De vreun an juma` de când și-a luat smartphone, are și el cont pe Facebook și acum, cum e plecat în afară țării, unde să-l contactez mai ușor ca să-l întreb, vorba aia, de sănătate. Pe Facebook messenger.
 
Dar numai bine că ieri dimineață, ca o fiică de treabă ce sunt îi spun bună dimineața, îl întreb cum se simte și drept răspuns primesc ceea ce a ajuns un status popular pe pagina de Facebook a blogului. Nu pot decât să mărturisesc că am fost teribil amuzata de gluma lui dar că în același timp mă sperie că s-a virtualizat atât de mult

 

 

Cat de virtuali sunt părinții voștri? Cum își petrec timpul pe internet?

 

Related Post

3 Thoughts on Mama e cu Candy Crush, tata viseaza la aplicatii minune

  1. Spune multumesc daca nu si-au facut bloguri. :))) Ionut al meu iti poate povesti cu lux de amanunte prin ce calvar trec copiii ai caror parinti se decid sa faca un asemenea pas. :)))

Leave a Comment