Lactofiltrum Eco – sanatatea are nevoie de ajutorul nostru

Vă spuneam săptămâna trecută de ce nu mă împac cu anotimpul rece, iar unul dintre motivele de pe listă era legat de alimentație. Iarna nu doar că mâncăm mai mult ca de obicei dar consumăm alimente nu foarte sănătoase, mâncăruri semipreparate, mai multă carne și mai puține legume, adică ceea ce numim noi –  mâncare grea. Dacă vara avem o varietate largă de legume și fructe proaspete de unde ne putem alege, în anotimpul rece lucrurile se complică și ne lăsăm pradă consumului de mâncăruri deloc benefice organismului nostru. Nu întotdeauna cea mai bună soluție e să așteptăm să vină vara să ne refacem cu salate și cure de fructe și lactate, ci, ca niște oameni responsabili ce suntem, trebuie să dăm un brânci organismului acum pentru a elimina problemele ce pot apărea mai târziu. 

Și pentru că sănătatea pentru mine este o prioritate am hotărât să iau măsuri și să îmi ajut organismul acum ca să mă ajute și el mai târziu. Pentru că nu, nu e necesar că efectele alimentației noastre deficitare să se resimtă anul acesta sau cel viitor, însă în timp dacă nu vom avea grijă de el cu siguranță ne va face probleme, să nu uităm că  nu degeaba auzim peste tot că e mai ușor să previi decât să combați.

De asemenea, deloc de neglijat este faptul că o alimentație dăunătoare organismului nu ne face probleme doar în interiorul lui ci acest lucru va avea efecte vizibile și în exterior, adică asupra tenului nostru care în timp va deveni gras, obosit, iar ridurile de expresie se vor accentua vizibil, ori nu cred că e cineva care-și dorește un ten cu probleme și îmbătrânit prematur.
După cum ziceam mi-am propus să iau măsuri și să am grijă de organismul și de tenul meu prin începerea unui  tratament cu suplimentele alimentare – Lactofiltrum Eco. Așadar să vorbim puțin despre ele.

Ce contin?

Lactofiltrum Eco conţine două substanţe active: enterosorbent (lignină) şi prebiotic (lactuloză). Prima absoarbe şi elimină toxinele, a doua reface microflora.

Lignina este un polimer de origine vegetală  care  absoarbe şi elimină din intestin toxinele, agenţii patogeni, anticorpii, alergenii din alimente, toxinele, sărurile metalelor grele, radionuclizii, alcoolul. De asemenea, absoarbe si elimină din organism reziduurile metabolice, surplusul de bilirubină, uree, colesterol, lipide care pot provoca intoxicaţii endogene.

Lactuloza nu se absoarbe in intestinul subţire, iar la nivelul colonului constituie un substrat selectiv pentru înmulţirea bacteriilor benefice. Astfel, Lactofiltrum  Eco are o acţiune dublă, ambele ingrediente oferă condiţii optime de funcţionare a tractului gastro-intestinal şi a microflorei intestinale.

La ce ne ajuta?

 • reface microflora intestinală după administrarea antibioticelor
 • reface microflora autohtonă a pielii
 • întăreşte sistemul imunitar
 • scade colesterolemia
 • combate hiperglicemia
 • elimină toxinele, în caz de: intoxicaţii alimentare, toxicoinfecţii, intoxicaţii cu alcool,
 • reducere riscul îmbolnăvirii de cancer, în special al celui de colon.

Cum se administreaza?

 • pentru copii de la 3 la 6 ani: câte 1 comprimat de 3 ori pe zi;
 • copii de la 6 la 14 ani: câte 2 comprimate de 3 ori pe zi;
 • copii peste 14 ani şi adulţi : câte 2-3 comprimate de 3 ori pe zi


Durata curei: intre 14-21 de zile.
Condiții de păstrare: la temperaturi sub + 25 ° C
Valabilitatea produsului: 36 de luni.

Ceea ce înseamnă că eu că un adult ce sunt,  mi-am achiziționat 3 cutii Lactofiltrum Eco a câte 6 blistere fiecare, iar fiecare blister conține 10 comprimate. La un mic calcul înseamnă că am în total 180 de comprimate și voi  lua 9 comprimate pe zi, adică cele 3 cutii îmi vor ajunge pentru 20 de zile fix. Eh, acum chiar nu înțeleg de ce nu aveam note așa bune la mate că nu stau deloc rău la capitolul calcule. Ce trebuie să mai știți este că înainte de începerea curei este indicat să consultați medicul vostru sau farmacistul.

     

Related Post

8 Thoughts on Lactofiltrum Eco – sanatatea are nevoie de ajutorul nostru

 1. Imi pare rau,parerea mea oricum nu iti va influenta alegerea, dar consider aceste chestii inutile. Sunt pline farmaciile de asa ceva, tot felul de suplimente pentru diverse organe. Nu cred ca daca cineva le va lua pe toate va fi perfect sanatos. Genele, ereditatea au o mare importanta in sanatatea fiecaruia dintre noi, organismul fiind influentat in rau de excese.
  Dupa cum fiecare dintre noi considera ca el detine adevarul si anumiti oameni nu-si pot schimba opinia de la o zi la alta, sau nu au puerea de a-i asculta pe ceilalti, banuiesc ca am pierdut 5 minute scriind aceste lucruri. 😉
  Glumind putin, chiar imi face placere sa citesc acest blog, cu exceptia unor articole putin superficiale.
  Dar chiar vorbesc serios, tot ceea ce este comprimat intr-o pastila trece prin anumite organe pentru a face bine altora.
  Fiecare are dreptul la o opinie.

 2. Si eu mi-am mai luat niste comprimate de acest gen dar le-am abandonat dupa o perioada, am uitat de ele. Poate ar trebui sa incep sa le iau din nou, mai ales pe vremea asta, cand poti sa racesti foarte usor daca nu stai bine cu imunitatea.

 3. Și eu încerc să fiu atentă la ce mănânc și, la fel ca ție, mi-e mai greu să mă alimentez corect iarna. E greu dar mă chinui. 😀
  Suplimente alimentare nu prea iau, iau doar Omega 3 și uneori niște multivitamine. Poate când voi face o pauză de la astea mă voi gândi să fac o cură de altceva. Pentru moment nu vreau să mă încarc cu prea multe pastiluțe. 😛

 4. O să comentez un pic pe lângă subiect.

  mâncăruri semipreparate, mai multă carne și mai puține legume, adică ceea ce numim noi – mâncare grea

  Diversele rahaturi semipreparate or fi grele, dar carnea în sine nu văd de ce ar fi „grea”. Mie nu mi s-a părut niciodată.

  Nu întotdeauna cea mai bună soluție e să așteptăm să vină vara să ne refacem cu salate și cure de fructe și lactate

  Salate și fructe pline de pesticide combinate cu lactate pasteurizate. Uraaaa! 🙂

  @razvan:

  Dar chiar vorbesc serios, tot ceea ce este comprimat intr-o pastila trece prin anumite organe pentru a face bine altora.

  Niște detalii, ceva, se poate?

 5. Bună ziua. De câteva săptămâni doctorul mi-a spus să iau aceste pastile pentru acnee şi gastrită, iar de câteva zile tot îmi apar coşuri foarte dureroase pe mâini şi picioare. Reacții adverse pot avea pastilele? Am tot căutat, dar nu am găsit un răspuns concret. Vă mulțumesc.

Leave a Comment