Hey there, my name is…

Mie mi-au plăcut întotdeauna poreclele, bine, nu mă refer la cele răutăcioase că alea sunt puse doar că să facă o persoană să se simtă prost, mai ales când porecla vine dintr-un defect fizic, deci clar ies din discuție. Eu vorbesc acum de poreclele care dau o notă de personalitate celui care le poartă. Vă mai aduceți aminte că am discutat odată despre faptul că nu-i deloc plăcut ca cei cu care ai interacționat să te știe prin prisma altora. Îmi aduc aminte, când eram copil, l-am numit pe cel mai mic din grupul nostru, cum altfel decât Piticu. De atunci doar așa i s-a zis și i se tot zice și în ziua de azi. Partea amuzantă e că atunci avea el un metru și un creion dar acum Piticu are 1,95. Asta-i partea cea mai nostimă că practic nu i se mai potrivește.

Eu nu prea am avut porecle, mi se mai spunea Creața și cam atât. Asa ca dacă nimeni nu mi-a dat așa nicio porcla drăguță m-am intitulat eu cu diverse nume: Milly, Serena, Nana. Cam fiecare din ele avea personalitatea ei. Da, in timp ne schimbam, asa ca nu ridicati din spranceana. La liceu mi-am zis Milly, la prima facultate Sere și la a doua Nana. Și uite așa, în afară de numele meu sunt cunoscută în 3 feluri. Era amuzant și ciudat când ieșeam cu cineva care mă știa din timpul liceul și cu persoane care mă știau din timpul facultății: eram strigată în 3 feluri. Da, da…între timp m-am maturizat in sensul asta. Acum sunt doar Ana și atât. Desigur numele din trecut încă mă bântuie, dar m-am obișnuit cu fiecare dintre ele și chiar nu mi se mai pare deloc ciudat.

Voi ce porecle ați avut? Ai pus cuiva o poreclă care să-i rămână în timp și cu care să fie cunoscut și în ziua de azi?
 
Ah da, azi mi-am luat Iphone 4. Sunt super încântată ca mi-l si doream de foarte mult timp. B
ăleam efectiv cand vedeam la cineva unul. Să-l stăpânesc sănătoasă și să mă bucur de el. ta-daam! 😀

Related Post

37 Thoughts on Hey there, my name is…

 1. Sa-l stapanesti sanatoasa! Enjoy it! Cat despre porecle ..cred ca toti am avut un Grasu sau Piticu in gasca :)) Eu am avut multe porecle , dar cea mai folosita a fost Coditza , am primit-o pt ca aveam parul lung lung prins intr-o coada si am primit-o pe vremea cand jucam handbal de la colege si antrenoare. Pana si profesorii la liceu ma strigau la catalog asa :))

 2. sa-l stapanesti sanatoasa Nana si sa te bucuri de el:):P..mie mi se spunea Cherche in liceu:)) si asta din cauza profei de franceza care ma punea mereu la ora sa conjug verbul asta:)))..iar in gimnaziu, Mosu' pt ca stateam destul de cocosat:)

  1. :)) Mosu`?! 😀 this is funny, knowing u…! 😀 Cherche cred ca ti se potrivea cel mai bine. imi place si cum suna si cred ca semnificatia verbului te defineste.

 3. de pus am pus , daca mi-au pus inca nu am auzit!
  am"botezat" pe 2 la servici pe unul '' mierla'' si pe celalalt "creieru"!
  cert este k intr-o zi vorbeau prin statii unul catre celalalt!
  "receptie-mierla
  comunic-creieru''!!!!

 4. Nu ți-a zis nimeni Thing? :)) De le chestioare, lucruri :)) Eu am avut mai multe porecle de-a lungul timpului: crevete, crick, vacă, mu, cow, milkyway, fulga, milka și de mulți ani creve 😀

 5. Eu aveam o colega in liceu care asculta manele in pauza si dansa din buric. I-am zis Bulibasha,care in timp a devenit "Buli". Mai aveam o colega mica de inaltime si i-am zis intr-o zi "dop"..asa i-a ramas porecla :D. Pe mine in schimb,nu m-a poreclit nimeni…din cate stiu eu.

 6. Iphone 4?! De banii ăia mai bine cumpărai pălărioara şi eşarfa de la mine şi îţi mai şi rămâneau! :))
  Totuşi, să-l foloseşti cu plăcere!
  Prietenii mei îmi spuneau "Doli" la un moment dat pentru că eram dolofană 😀

 7. Sa-l stapanesti cu placere! Eu inca sunt pe 3gs, nu stiu daca e cazul sa trec la 4 acum. Oricum, urmatorii bani ii dau pe aparat foto…
  Porecla mea, de cand sunt mica, e Mitza. Vine de la numele meu, e mai mult un nume de alint decat o porecla.

 8. Eu nu am avut porecle serioase, să mi se zică în vreun fel o perioadă mai lungă de timp. Mai veneau vreunii cu câte o idee de poreclă, dar pentru că nu era adoptată de mai nimeni nu rezista în timp 😛 Nici nu mi le mai amintesc de altfel 😀
  Congrats pt IPhone 4, să te bucuri de el 😉

  1. Sa ii zicem amandoi in cor: Sereeeee… pacat ca nu mai e si Sheeva. 3 voci erau prea multe chiar si pt ea 😀

 9. Ohh..
  Si eu am avut Ifon si l-am dat dupa 2 luni.
  Aveam asteptari asa mari.. pana la urma ajunsesem sa imi dau seama ca nu e ceea ce imi trebuie:)
  In plus.. prea avea toata lumea.
  Cu ifon si logan nu prea faci vreo nota discordanta in targ 🙂

 10. Hehe dar cate porecle n.am avut :))
  Ciurez orez ( Ciurez fiind numele de familie)
  Lorena Balena
  Lorena Morena (cea mai recenta)
  Chitz ( pentru ca rad ca un soricel)
  Mrr (pentru ca am tic sa marai)
  Pitic (pentru ca sunt scunda) si altele…

 11. In poza de la buletin nu-mi statea parul in nici un fel.
  Si cand trebuia sa i-au bursa anul asta de la scoala eram cu o colega…si i-am spus:”frate…ce nervi imi face poza asta…defapt nervi imi face ciocoflocul asta ” ce sa mai..semanam cu michael jackson..si hotarase sa imi spuna asa..bine ca acum a uitat porecla 😈

Leave a Comment