Gafe la birou

Cum e să trimiți mesaj managerului cu "Ajutor, mă ia somnul!"  Acesta este sms-ul primit în urmă cu 2 ore de către un prieten de-al meu de la unul dintre angajații lui.  Evident că mesajul nu îi era adresat. Când m-a sunat să-mi zică m-a pufnit râsul întrucât e ceva ce cu siguranță aș fi făcut și eu, adică să încurc destinatarii mesajelor. 

Noroc că prietenul ăsta al meu e de treabă și nu s-a supărat, dar mi-a zis că o să-l aibe în vedere să nu mai aibă timp să se plictisească pe viitor.

O altă prietenă de-a mea a publicat pe contul personal de Facebook un status la care a primit zeci de like-uri. This work that I`m doing îs a piece of shit. Please get me out of here.

A uitat că unul dintre "prieteni" era chiar șefa ei care a invitat-o ulterior la ea în birou și a "cadorisit-o" ca înainte de sărbători cu un avertisment.  Poate dacă nu asocia profilului ei și compania la care lucrează lucrurile ar fi stat altfel…sau poate nu. 

Asta îmi aduce aminte de o situație deja clasică în care o tipă este concediată din cauza unui status pe Facebook. Încă mă amuză răspunsul șefului ei.  

Voi cunoașteți cazuri în care angajații au fost concediați din cauza unor astfel de gafe? 

 

Related Post

13 Thoughts on Gafe la birou

 1. fazele astea sunt chiar amuzante:))…intr-o zi discutam prin sms cu o prietena despre o “prietena” comuna si deoarece eram cu gandul la ” prietena” comuna i-am trimis chiar ei mesajul:))…a iesit ceva destul de urat:(…scene lacrimogene si inevitabila despartire:))

 2. Asta-i bună, m-am umflat de râs.
  Unele chestii n-ar trebui spuse pe Facebook, poate că mesajele cu “We Don’t Have Wi-Fi. Talk to each other!” sunt tocmai pentru evitarea concedierilor :))

 3. :))) Ce tare, asta n-o stiam.

  Eu sunt intotdeauna constienta de faptul ca sefii mei sunt foarte activi in online, ii am si pe Facebook, imi citesc si blogul, deci sunt atenta mereu la ce zic. Bine, am noroc ca si am un job ok si n-am de ce sa ma plang, dar oricum 🙂

 4. :))) Pai de asta nu e bine sa ai pe facebook sefii sau colegii de munca, mai ales daca stii ca te ia gura pe dinainte. Sau daca ii ai, trebuie sa fii exgerat de atent la ce postezi, ceea ce devine prea obositor! Deci mai bine nu-i adaugi de la inceput si ai scapat de stres! :))) Mie nu mi s-a intamplat niciodata sa incurc destinatarii mesajelor, iar pe facebook nu postez asa ceva, fiindca imi suna mereu in cap chestia aia cu “scrisul ramane, vorba zboara”. Faza asta cu “wanker” ma face sa rad teribil ori de cate ori o citesc! :))

 5. oaiii deci statusul ala de pe facebook , ultima parte, mi se pare super tare.
  Nu mi s-a intamplat sa incurc destinatarii si nu am trecut prin astfel de situatii. Oricum , eu evit sa scriu chestii care ar putea dauna …

 6. Eu l-am găsit pe șeful pe Facebook dar nu l-am adăugat. E destul că am la ”friends” toți colegii, inclusiv directorul de logistică, iar asta e destul având în vedere că e mâna dreaptă a șefului :)))

 7. Ha, ha, si eu i-am scris odata pe mes unui coleg care tot adormea (!!!) la job: “Ma calca pe nervi Vasile cu dormitul lui.”. M-am simtit si eu prost, dar si el s-a trezit instant si repede nu a mai dormit la lucru. :))

 8. Prietenul ar trebui sa se gandeasca serios sa investeasca intr-o masina de cafea, cred ca ar creste eficacitatea angajatilor. Poate mesajul respectiv chiar era un strigat de ajutor 😉

 9. “I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.”
  -Albert Einstein

Leave a Comment