#FeteleAlearga – comunitatea fetelor pasionate de miscare

De aproape o lună nu am mai alergat. Adică fix de când m-am întors în București. De la vremea mai blândă din Olanda-constant 6-7 grade m-am lovit de temperaturile scăzute și zăpada din capitală și m-am cam speriat. În apărarea mea am avut și multe treburi cu închiriatul garsonierei, căutatul de job, reacomodarea etc. Dar au trecut mai repede decât mă așteptam, and I am all settled now, living in the Dristorhood.  😀

Așa. Și ieri mă gândeam că uiiii, o să vina căldură în curând, mă rog, or să vina temperaturi cu plus, s-o topi și gheața de pe stradă și atunci ce scuză o să mai am? Niciuna pentru că nici nu am nevoie de scuze, căci abia aștept să îmi intru iarăși in ritm și să încep alergările. Dar eu sunt o fată sociabilă, așa că am tot cochetat (vai cum sună cuvântul ăsta :D) cu ideea de a mă alătura unui club/comunitati de alergare.

Multumim Alexandra pentru cover foto, nu e final, dar sa avem pe grup altceva decat o poza stock.

Le-am studiat pe majoritatea din București dar parcă niciunul nu se potrivea cu mine. Adică oamenii aia sunt super-avansați și alergători cu experiență. Știu că asta nu ar trebui să mă sperie, ci să mă motiveze, dar îmi doream ceva pentru fetele ca mine, care sunt la început și care își doresc să alerge dar sunt încă puțin reticente și și-ar dori o comunitate mai strânsă formată atât din alergătoare începătoare cât și din alergătoare cu experiență de la care să învețe și care să le motiveze. 

#fetelealearga

grup Facebook: 

https://www.facebook.com/groups/1241456639242516/

 

Și așa s-a născut ad-hoc grupul "Fetele Aleargă". Ne-am strâns peste 200, ne susținem, ne sfătuim, ne încurajăm și interacționăm! Iar sambata, 25 februarie, ne întâlnim pentru prima dată să ne cunoaștem și să alergăm în IOR. Comunitatea este la început, dar lucrurile se mișcă repede, Elena Vavilov ne ajută cu imaginea vizuală (logo-ul) a comunității și cu oganizarea și încet, încet vom crește frumos, vom participa la competiții împreună și cel mai important…ne vom antrena. 

Mulți au întrebat de ce doar fete? Și de ce discriminăm? 

Nu e discriminare, pur și simplu uneori preferăm să ne antrenăm doar noi. Și în sporturi sunt echipe separate de masculin și feminin și, chiar și la competițiile de alergare, categoriile feminim și masculin sunt diferite. Asta nu înseamnă că nu vom merge poate mai tarziu îsă ne antrenăm și cu alte grupuri de alergători. 

Cine se poate alătura?

Dacă ești față și îți place să alergi sau îți dorești să începi, ești invitată să te alături comunității. Se vor organiza întâlniri pentru antrenamente și în alte orașe așa că nu te speria că nu ești din București, nu toate membrele locuiesc aici .

Când ne întâlnim să alergăm? 

Prima întâlnire pentru antrenament este sâmbătă 25 februarie în IOR (detalii despre oră și punctul întâlnirii găsiți la evenimentul din grup).  

Ulterior vom schimbă locul de întâlnire, nu va rămâne IOR bătut în cuie, asta ca să poată ajunge mai usor si fetele care stau în alte cartiere. 

Ce trebuie sa aduci cu tine?

Entuziasm, determinare și echipamentul de alergare 

#enjoytheride #alergamimpreuna #fetelealearga

 

 

Related Post

One Thought on #FeteleAlearga – comunitatea fetelor pasionate de miscare

Leave a Comment