De ce citesc site-urile de stiri

For tha LULZ! Adica pentru umor. Mai intru si pe alte site-uri de umor dar acestea ma fac sa rad datorita content writerilor care sunt de-a dreptul cretini. Bine ca sunt anonimi.

Din putul gandirii content writer-ilor avem:

 • "Invazie pacifica" in loc de pacifista
 • "S-au descoperit minerale modificate genetic"  Unde? Unde?
 • "Montaigne russe care atinge 241km/h in 4.8sec"  Oddly specific!
 • "Dupa ce au fost arestati, Ioan Matei si Viorel Midrea si-au dat demisia din Politie." No shit!
 • "Traia înca la un adapost pentru homelesi din Columbus"  Homeless e neuronu tau!
 • "Jurnalist batut violent in Yemen."  Ce bine era daca il bateau bland, il mangaiau asa plapand, altfel stateau lucrurile.

sau

"Cel putin 53 de oameni, dintre care 4 politisti au fost ucisi intr-o explozie de violenta legata de droguri, care a durat 72 de ore."  Dupa ce ca era legata de droguri mai era si in slow motion.

 

Si ceva scrinshoate pentru ca sunt tari baietii astia:

Bulangeala??

 

 

 

Supercaruri frate!

 

 

 

 

 

 

 

Cine se mai teme de nationala Romaniei de fotbal?

 

 

 

 

La banii aia sa fii sigur ca vreau si procesor in el!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si nu in ultimul rand…avem grave probleme cu rata de schimb valutar:

 

 

 

 

 

….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Si astea doar asa, gasite in putinul timp pe care mi-l petrec eu pe astfel de site-uri. Probabil ca cei care le frecventeaza au vazut destule la viata lor.

ROA – Ne place

Related Post

7 Thoughts on De ce citesc site-urile de stiri

 1. Eu zic( presupun, speculez mai degraba..) asa: content writingu' e sa scrii dupa key words ca sa optimizezi articolul pentru motoarele de cautare, SEO gen, deci ai putea sa bagi de la tine vrute si nevrute pe langa alea cheie zic… daca si-au atins scopu' si tu ai ajuns la ei pe site aia e..  Ideal ar fi sa aiba si ceva acuratete si claritate, da' na, nu le poti avea pe toate plus ca eroarea umana isi spune cuvantul, eu una nu ii blamez, la cate articole scriu content writerii pe zi si la cat de prost sunt platite articolele e de inteles…

 2. ""Montaigne russe care atinge 241km/h in 4.8sec" Oddly specific!"  – Adevarat. Lasand asta la o parte, nu vreau sa ma gandesc la ce inseamna o astfel de acceleratie. Cred ca or sa imi iasa matele pe gura.

 3. <span style="font-family: trebuchet ms,helvetica,sans-serif"><span style="font-size: 14px">"Traia înca la un adapost pentru homelesi din Columbus"  Homeless e neuronu tau! – =)) mie asta-mi place.

  </span></span>

Leave a Comment