Cum asortam fustele tulle

E ceva în legătură cu aceste fustițe tulle. Ori de câte ori văd o tipă care poartă așa ceva mă face să-mi doresc și eu una. Ultima dată am văzut o combinație super făină la evenimentul Skirt Bike. O tipă pe o bicicletă chic cu un coș fancy în față, o fustă tulle roșie, un tricou alb simplu și o o pereche de converse all-white în combinație cu o coroniță făcută din flori, au făcut din tipa respectivă o apariție diafană pe care eu am privit-o cu admirație, păstrând în minte sentimentul "I should have one of those" – cu referire la fustele tulle.

Nu știu dacă eu îmi doresc asta sau copilul de 7 ani care încă stă ascuns în mine și isi aminteste cum se uita cu uimire la spectacolele de balet sau faptul că orice fată care poartă fuste tulle seamănă cu o prințesă, dar știu că acest gen de fuste sunt din nou pe trend iar combinațiile de outfit-uri care se pot face din ele sunt foarte, foarte frumoase.

O să vă prezint câteva dintre outfit-urile care au în componență o fustă tulle și să-mi spuneți dacă va plac. 

Soft and Girly.

Pentru ocazii speciale, eventual participări la evenimente precum nunți, botezuri, baluri de absolvire. O bluză cu accesorii romantice, din dantelă, în combinație cu o pereche de pantofi eleganți și o geantă oversized vor face din fusta tulle un element venit parcă dintr-o lume ireală. Trebuie să recunosc că asta este combinația mea preferata, pentru că are așa un aer retro romantic și pentru că îmi aduce aminte de filmele franțuzești din anii 60-70.

Casual smart.

Fustă tulle + cămașă de blugi cu mânecile suflecate și o pereche de sandale elegante? Cine ar fi zis că această combinație arată atât de fain? Mie una îmi place combinația deși sandalele cu toc nu-s tocmai preferatele mele și cred că le-aș schimbă fără să clipesc cu unele cu talpă ortopedică. Știu că nu arată la fel de fain dar cel puțin sunt cu mult mai comode.

Sexy and hyp.

O pereche de pantofi cu toc neon, un crop top mulat și o fustă tulle? Combinația care ar atrage privirile oricărui bărbat. Cu toate astea, atenție, nu vă avântați la aceast outfit decât dacă aveți un abdoment bine întreținut la sală. 

Rock chic.

O jachetă din piele neagră sau un tricou fancy și o pereche negre de botine la care să adăugați o geantă cu ținte și o coafură punk? Un look rebel care poate fi purtat cu succes la orice petrecere cu tematică rock/punk/metal. 

Care dintre outfit-urile de mai sus vă place cel mai mult? 

Dacă va doriți o fustă tulle, o puteți comanda de la Zaza Boutique. Fustele se pot face și pe comandă, pe toate mărimile și culorile. Eu una intenționez să îmi achiziționez una cât de curând căci căutând idei de outfit-uri care să conțină și fusta tulle m-am îndrăgostit și mai tare.

 

Related Post

Leave a Comment