Competitia Scavenger Hunt

Saptamana trecuta un fost coleg de birou (care nu s-a mutat tocmai departe ci la firma de deasupra) ne-a propus sa ne inscriem in competitia Freelancer.com – Scavenger Hunt. Ceea ce la inceput parea ceva foarte banal si nu ii prea acordam importanta, ne-a prins pe toti cei cinci membri ai echipei, iar indeplinirea task-urilor s-a transformat in provocarea zilei. Ne-am ales un nume de echipa sugestiv TechSavyGeeks, am creat un logo misto si ne-am pus pe treaba!

Task-urile sunt multe, extrem nebunesti, dar de-a dreptul foarte, dar foarte addictive. Se lasa frau liber imaginatiei si firesc  ca se acorda puncte pentru originalitate.

Despre Scavanger Hunt puteti citi mai multe aici:

Ne-am facut si pagina de Facebook asa ca un like paginii ne-ar ajuta enorm intrucat se pune accent pe Social Media. Pe pagina de Facebook gasiti si cateva dintre task-urile noastre de pana acum. Si ca sa va dau un exemplu, luni il ducem pe Robocop la un movie night si o sa filmam intamplarea.

Despre mine si ceilalti membrii ai echipei gasiti mai multe informatii in acest slide: 

Iar daca stiti vreo vedeta din Romania care ar fi draguta sa sharuie un tweet despre noi, v-as fi etern recunoscatoare.

Nu sunt sigura ca vom castiga dar cel putin in saptamana asta si in cea care va urma pana la incheierea competitiei vom fi facut o multime de questii faine. Si nu se va termina totul odata cu incheierea Scavenger Hunt-ului. O sa lansam si un site TechSavyGeeks in limba engleza unde vom scrie articole si tutoriale tehnice. 

Ce parere aveti despre astfel de competitii? Ati participa la ele? Va plac?

Related Post

4 Thoughts on Competitia Scavenger Hunt

Leave a Comment