Cele mai dragi cadouri

Da, știu, a trecut ziua mea de vreo 2 săptămâni, dar având în vedere că Mai este luna mea (știați că personajul Candy din anime-ul cu același nume era născut tot în mai? Cât de mândră m-am simțit după ce am vizionat episodul în care Candy își sărbătorea ziua în luna florilor.), o să profit de ocazie și o să vă povestesc despre cele mai frumoase cadouri.

Nu sunt toate primite cu ocazia zilei de naștere dar, hei, asta le face să fie și mai prețioase și mai interesante. Topul este aleatoriu alcătuit, toate îmi sunt la fel de dragi și chiar nu aș putea să le departajez într-un fel. 

În anul 3 de facultate o colegă a plecat cu Work and Travel în SUA. A stat acolo pe perioada verii și a lucrat cred că la Mcdonalds dacă îmi aduc bine aminte. Unul dintre marile mele visuri este să ajung în San Francisco, să conduc un Beetle sau o decapotabilă roșie (una în stilul anilor `60) și să traversez cu ea Golden Gate Bridge. 

Despre acest vis i-am tot povestit colegei, cum îl am eu încă din copilărie și că într-o zi cu siguranță o să ajung acolo. Toamna când s-a reîntors la facultate, alături de o pereche de șosete funky (fix cum îmi plac mie, cred că aveau ceva cap de văcuță, funny oricum) mi-a dat și o fotografie făcută la Golden Gate Bridge pe care scria "Sere was here" (despre istoria nickname-urilor mele puteți citi aici). Nu vă închipuiți cât de fericită am fost! 

Cred că nici cel mai scump cadou din lume nu ar fi putut egala sentimentul de bucurie care mi-a inundat inima în momentul în care mi-a arătat fotografia. Din păcate însă de Teo nu mai știu nimic, Facebook nu are, numărul de telefon și l-a schimbat, și nu știu dacă o să ajungem să mai vorbim vreodată. Dar dacă din întâmplare îmi citește blogul sau va găsi cumva acest articol vreau să-i spun că acel cadou mi-a schimbat radical viziunea despre ce cadouri mi-ar plăcea să primesc și cât de mult poate însemna un gest aparent mărunt pentru cineva. Mulțumesc, Teo! 

Pe aceeași idee, Alexandra, o prietenă din Ploiești, anul acesta a ajuns în Anglia cu noul job pentru training. Și asta prin luna martie. Iarăși unul dintre lucrurile pe care mi le doresc cel mai mult este să mă plimb pe malul mării atunci când nimeni nu e în jur, să fiu doar eu și țărmul. Evident că asta nu s-a întâmplat până acum căci am vizitat țărmurile doar în perioada în care erau ticsite de oameni și abia aveai loc să te strecori printre trupuri semi-goale și șezlong-uri umbrite artificial. Așa că Alexandra a scris pe nisip "Milli was here – yep, Milly, tot eu). Mulțumesc Alexandra! Pentru asta te-am iertat că nu mi-ai luat magnet de frigider de acolo (da, colecționez magneți de frigider din diferite țări. Am unul tocmai din Japonia de la Haotik și tare mult m-am bucurat când l-am primit). 

Anul acesta, de ziua mea, draga mea dovlecel (blonde pumpkin, Adelina, haha, ce amuzant sună), a făcut ceea ce o tot băteam la cap încă din vremea când încă eram copile: "De ziua mea vreau felicitare!" Și mereu uita! Și săraca se scuza, eu mă bosumflam nițel și-mi trecea. Anul ăsta însă, pe lângă un buchet superb de flori de câmp (preferatele mele) am primit și…multasteptata felicitare! Numai că… am desfăcut-o, am întors-o pe toate părțile, Ade roșise toată… Da, uitase să scrie ceva în ea! Ne-am amuzat teribil amândouă în timp ce eu îi căutam un pix, căci n-aveam de gând să nu rămână scris pe felicitare isprava blondei. 

Și cu siguranță mai sunt multe amintiri frumoase pe care le păstrez cu drag în suflet. Acum 2 ani am avut parte de prima mea petrecere surpriză de ziua mea. A fost ceva restrâns, cu câțiva prieteni și chiar nu mă așteptam pentru că deși era week-end eu eram la serviciu și afara plouă, n-aveam umbrelă, nimeni n-a răspuns rugamintior mele să vina să mă ia   de la birou, am ajuns acasă udă până la piele, dezamăgită și…. ei erau acolo, mă așteptau cu coifuri pe cap, confetti și un tort delicios! Mulțumesc! 

Related Post

18 Thoughts on Cele mai dragi cadouri

  1. Ce surprize misto!
    Si eu tot ma rog de prieteni de o petrecere surpriza at some point… :)) Sa vad in urmatorii ani daca s-a prins ceva de ei.

  2. Oh, boy, oh boy! Dude, inca sunt jenata de faza cu felicitarea, adica, man, I suck! :-))) Anyways, lasand pseudo-gluma deoparte, ma bucur ca macar de data asta am facut parte din Ziua ta. 🙂

  3. Cele mai dragi cadouri sunt cele oferite cu dragoste din suflet si nu le poti uita niciodata, vor ramane intotdeauna in amintirea ta. Paradoxal , nu cadourile scumpe sunt “nemuritoare” Numai bine, Ana.

  4. Foarte frumoase, speciale, chiar merita sa le dedici un articol. Sunt cadouri de suflet, facute din suflet. Iar persoanele respective, nu doar ca te cunosteau foarte bine si stiau ce-ti doresti, ce te emotioneaza, ce te bucura cu adevarat, dar te si apreciau si te iubeau foarte mult. 🙂 Oameni frumosi cu idei minunate de care iti vei aminti intotdeauna cu drag. 🙂

    1. Ai dreptate, Nice! Se vede ca persoanele respective ma cunosteau foarte bine si chiar daca cu Teo probabil n-o sa mai vorbesc sau n-o sa ne mai vedem, o sa imi aduc aminte mereu de gestul ei.

  5. Doar de doua saptamani a trecut ziua ta? Pai a mea a trecut de 10 zile ( fara 10 minute)! Suntem lunatece, cum spunea bunica mea. Stiam eu de ce imi place sa vin pe la tine!

  6. Interesant articol , as mai adauga ceva in plus la ce nu s-a spus in postare , si anume ca e foarte bine sa faci comentarii pe nisa respectiva cum este aici de bijuterii , mai exact, daca ai un site de bijuterii cu multe modele cum am eu si fac comentarii pe site-uri de pariuri clar seful cel mare google nu ma va lua in considerare…astept si alte comentarii privitoare la ce am spus.

Leave a Comment