Castiga o placa ceramica chic de intins parul

Dragele mele se apropie Sfantul Valentin si cum e cea mai cunoscuta sarbatoare a dragostei, nu se poate sa nu ne dorim sa impresionam persoana iubita cu un nou look. De aceea organizez pentru voi cu mare drag un concurs la care puteti castiga o placa ceramica de intins parul ca cea din imaginea de mai jos. Concursul este sponsorizat de Total Pro Beauty si pe aceasta cale vreau sa le multumesc ca au acceptat colaborarea.

Dupa ce ati indeplinit conditiile de mai sus trebuie sa lasati la acest post UN COMENTARIU (nu mai multe, sa nu ma incurce la numaratoare) in care sa specificati: numele cu care ati dat like paginilor de Facebook si link-ul catre share-ul pe care l-ati dat. Pentru a obtine link-ul dupa ce postati acest articol pe wall dati click pe ora publicarii si va va duce intr-o pagina separata. Copiati link-ul de acolo si postati-l in comentariu.

6-14 Februarie 2012

Se va face cu ajutorul random.org iar procesul de alegere va fi filmat. Castigatorul va fi anuntat pe blog si pe pagina de facebook in data de 15 februarie.

succes

Related Post

229 Thoughts on Castiga o placa ceramica chic de intins parul

Leave a Comment