Caravana Trends of Tomorrow. The future starts today.

Se pare că Samsung cu a lor Caravană Trends of Tomorrow are tot mai mult succes în orășelul meu drag, Ploiești that is. Deși nu mai sunt de ceva timp la liceu, mi-ar fi plăcut tare mult să asist și eu la ora SMART, căci tare fain a fost. Vineri l-am trimis pe Bogdan să îmi spună ce se întâmplă, iar astăzi a fost, la C.N Alexandru Ioan Cuza (liceul la care am învățat și eu) Livia Iușan, o bloggerita simpatica din Ploiești care s-a potrivit și mai bine profilului, întrucât e clasa a XI-a, e la un an distanță de alegerea unei facultăți care o va îndruma, sperăm noi, către o carieră frumoasă și prosperă.  

Iar Livia a fost tare drăguță și mi-a trimis un articolaș scurt despre cum a privit ea această inițiativă Samsung. Având în vedere că Livia stă în cămin în timpul săptămânii și că nu are acolo un laptop, articolul l-a scris și mi l-a trimis de pe telefonul mobil. Din păcate însă poze nu poate trimite.  Dar eu am apreciat foarte mult! Merci, Livia! ^.^

“Am aflat de noua campanie derulată de Samsung Electronics România acum câteva zile de la Ana, care, ştiind că-mi place să mă implic şi că sunt clasa a 11-a, mi-a vorbit mai multe despre această faină “ispravă”, aşa că, azi, în penultima zi a lor în Ploieşti, am participat la Caravana “Trends of Tomorrow”, mai precis la o oră SMART, alături de alţi câţiva elevi de la Liceul Alexandru Ioan Cuza.

De ce ora SMART? 

Pentru că 2 tipe drăguţe, şi anume Roxana şi Ruxandra de la Samsung, alături de doamna Aurora, reprezentant al Resurselor Umane la eJobs, ne-au vorbit despre internship-uri, job-uri, întocmirea unui CV bun, dar nu în ultimul rând, despre tehnologie, şi cât de importantă este în momentul prezent pentru alegerea unui job,dar şi cum va fi ea în viitor.

Ştiaţi de pildă că 60% dintre joburile din viitori 10 ani nu s-au inventat încă? 😀 Sau că în 4 ani, internetul a ajuns la 50 demilioane de utilizatori?

Pe scurt:

  • e important să fii diferit,
  • orice aspect face diferenţa,
  • experienţa este un punct definitoriu în alegerea viitorilor angajaţi.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile învăţate astăzi, fapt pentru care mă bucur mult că cei de la Samsung au ales ca destinaţie micul nostru oraş, şi anume Ploieşti. Aştept cu nerăbdare multe alte evenimente faine! :)”

Related Post

2 Thoughts on Caravana Trends of Tomorrow. The future starts today.

  1. Ploiestiul ,nu e chiar “un mic oras”. Sigur va deveni capitala de Regiune.Buna si folositoare initiativa celor de la Samsung.Le doresc succes si la cat mai multe astfel de actiuni.Municipiul Ploiesti ii asteapta cu drag.

Leave a Comment