Caracatita Paul si Cupa Mondiala

     Caracatita Paul cunoscuta ca "oracolul din Oberhausen" a prezis cu succes echipele castigatoare din 6 meciuri ale Cupei Mondiale pana in prezent.Acum Paul a prezis castigatoarea finalei de duminica, alegand Spania.

     Caracatita in varsta de 2 ani jumatate locuieste in acvariul din Oberhausen, Germania. Ingrijitorii sai o foloseau pentru a face predictii asupra meciurilor Germaniei dar datorita recentei sale faime s-a facut o exceptie, prezicand si finala Cupei Mondiale.

     Pronosticul se face astfel: ingrijitorii pun midii in fiecare din cele doua cutii din plastic ce contin steagurile tarilor sau emblemele echipelor de club ce urmeaza sa joace meciul. Paul face apoi alegerea deschizand unul din capace cu tentaculele si devorand momeala.

     Paul a fost urmarit vineri de milioane de telespectatori din toata lumea si are peste 2658 de fani pe Facebook, dar si-a facut si o gramada de inamici: televiziunea germana a aratat o imagine cu o caracatita la gratar iar prim-ministrul spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero si-a exprimat ingrijorarea pentru siguranta  lui "el pulpo Paul". Cei de la drepturile animalelor doresc de asemenea eliberarea caracatitei in ocean.

     Paul nu este singurul prezicator. Mani, un papagal din Singapore a prezis victoria Olandei alegand una din cele doua carti cu steagurile tarilor finaliste. Totusi, eu am incredere in Paul.

Related Post

9 Thoughts on Caracatita Paul si Cupa Mondiala

  1. Eu am de obicei incredere in intuitia mea, iar aceasta imi spune ca va castiga Olanda.Ar fi bine sa ma insel, ca sunt o infocata sustinatoare a ibericilor. 😛

  2. Eu sper ca Olanda sa nu se lase speriata de asemenea dovezi “stiintifice” si sa constientizeze ca victoria sta in propriile tentacule, nu in cele ale lui Paul.

  3. o la la, sunteti limitati la oracolele media…

    mai exista : radashca Gina care a prezis victoria Spaniei alegand balegarul de vaca de Cordoba; cioara Cra, care a prezis victoria Olandei (astia i-au dat viza, neah); poneiul piticugras, care a prezis si victoria Olandei si victoria Spaniei, pentru ca e doar un cal mic; si pupaza Marghioala, care n-a prezis nimic, sau daca a prezis inca n-a inteles nimeni din acel “pu pu pu…”

    va castiga, la fel ca intotdeauna, dolarul

  4. Sper ca Olanda sa mai scarmane putin impresiile spaniolilor, care cu exceptia meciului cu Germania nu au jucat nimic tot turneul…desi am tinut la inceput cu Spania m-am lecuit de ei, Olanda chiar a jucat ceva, si merita sa castige..

Leave a Comment