Bunica mea nu a votat cu Ponta!

Ieri am sunat-o pe bunica s-o întreb dacă a ajuns la vot. Mi-a zis că da, că n-a lipsit niciodată de la alegeri. A fost mereu acolo pentru că i-a păsat. Chiar dacă nimeni nu i-a mărit pensia și nu toate medicamentele ei sunt compensate.Știind că toți vehiculează ideea că pensionării au votat cu Ponta am întrebat-o, cu temere în glas:

-Dar mamaie, ai votat cu Ponta?

-Doamne păzește, Anuțo! Eu nu votez cu pungile de zahăr și făină, cu sticlele de ulei și tigăile! Eu votez pentru voi, ăștia tineri. Nu mai cred eu în baliverne cu măriri de pensii și ajutoare sociale! Eu votez pentru viitorul țării, al vostru și al copiilor voștri, nu pentru mine. Eu sunt bătrână, cum m-am descurcat până acum, am să mă descurc și pe mai departe. Vouă să vă fie bine.
 
Mamaia mea! 76 de ani! Sunt mândră de ea! 

Related Post

14 Thoughts on Bunica mea nu a votat cu Ponta!

  1. Grozava bunica mai ai! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa!
    Din pacate bunicile mele nu mai traiesc, dar bunica prietenului meu e ca si bunica mea. Si nici ea nu a votat cu Ponta. De fapt niciodata nu a votat cu PSD-ul. Si sunt mandra de ea!

  2. Nici eu nu am votat cu Ponta dar uite ce face Mickey Mouse acum, incearca sa obtina voturi din toate directiile, nu tine cont de alegatori, tine cont doar de interesul sau de a ajunge presedinte.

  3. Foarte rar asa ceva, de obicei oamenii in etate voteaza cu cei care le maresc pensiile pentru ca nu isi dau seama ca si acea masura e tot o pomana electorala.
    In cazul bunicii tale e insa ceva demn de notat, se pare ca mai sunt si oameni mai in varsta care sunt luminati la minte.

  4. Astept cu nerabdare sa se termine hipnoza neagra de campanie electorala si redevenim oameni. Sa ne diferentiem prin veseli si tristi, somnorisi sau energici si amuzanti sau posaci ! Este asa de trist sa luptam pentru ceva ce nu este al nostru nu conteaza si nici nu ne face mai buni incat tot ce imi doresc este sa se termine cat mai repede posibil !

  5. sa speram ca fara ponta vor fi mai multi oameni care nu vor ponta duminica. Cat despre sambata, n-as zice sa n-o pontam neaparat, dar daca o pontam, sa fim mai bine apreciati…

  6. Mama a votat cu Ponta si e mai tanara ca bunica ta. Si ma mandresc oricum cu ea, indiferent de alegerile ei. Nu cred ca poti sa caracterizezi un om dupa cine voteaza. Important e sa faca el ceva bun pentru tara, iar mama mea asta a si facut. A ajutat foarte multi oameni si pentru asta sunt foarte mandra de ea.

Leave a Comment