Au inceput inscrierile pentru WebStock 2014

Pentru cine nu stie (desi la cat este de popular evenimentul cred ca sunt putini cei care sunt total straini fata de subiect) conferinta Webstock este cel mai important eveniment din domeniul Social Media. Pe 26 septembrie, comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock 2014, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, pentru al saptelea an consecutiv la Hotel JW Marriott.

Saptamana trecuta am primit si eu o invitatie la eveniment si avand in vedere ca la ultimele 2 editii am participat, o sa fac tot posibilul sa particip si la cea de anul acesta. Despre impresiile mele legate de Webstock din anii trecuti puteti citi aici: Webstock 2012 si Webstock 2013.

Conferintele  vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

In fiecare an, Webstock ofera oportunitatea bloggerilor si persoanelor din agentii sa intalneasca/reintalneasca reprezentanti ai companiilor prezente la eveniment. Mai mult, evenimentul ofera si oportunitatea de colaborare a acestora.

Motvele pentru care recomand participarea la eveniment:

NETWORKING. Webstock este un bun prilej de a reintalni prieteni din industria comunicarii si social media, de a face cunostiinta cu persoane pe care le cunosti doar din online, dar si de a bate palma cu diverse companii pe care vrei sa le cunosti mai bine. Webstock este unul dintre acele evenimente la care faci schimb de cel putin 40 de carti de vizita de-a lungul zilei.

SUBIECTE. Timp de o zi, conferintele si cele trei micro-evenimente specializate aduc in prim plan cele mai actuale subiecte din indutrie. Pasionatii de comunicare, de mobile, de blogging si social media vor asista la o serie de prezentari cu informatii utile si se vor lasa inspirati si motivati de catre vorbitorii evenimentului.

TENDINTELE.INDUSTRIEI. Unii dintre cei mai cunoscuti specialisti din domeniu vor aduce in prim plan tendintele care conteaza acum in comunicare si social media. Participantii vor afla care sunt oportunitatile momentului si cum sa faca fata provocarilor mai mult sau mai putin neasteptate.

Daca doriti sa participati la eveniment, detalii despre inscrieri si invitatii aici.

Sper sa ne vedem acolo! ^.^

 

Related Post

3 Thoughts on Au inceput inscrierile pentru WebStock 2014

Leave a Comment