Acel coleg care e prezent fix cand nu trebuie

Nu am știut ce titlu să pun acestui articol, nu cred că e unul mai potrivit decât cel ales, pentru că astăzi vă vorbesc despre unul dintre colegii mei, din fericire care nu lucrează în aceesi încăpere cu mine, dar care, de fiecare dată când eu sunt într-o situație jenantă, el este acolo.

După cum bine știți la actualul job lucrez din vară. Încă din prima zi când am venit acolo și am dat ochii cu el, prima persoană pe care am întâlnit-o pe hol, eram cu rujul întins aiurea pentru că venisem de la dentist. Cum mă grăbeam să nu întârzii, nu m-am mai dus la baie și am plecat într-o fugă la taxi. A zâmbit sarcastic și insinuativ.

La 2 săptămâni după, afară la țigară, am vărsat o cană de cafea pe mine și…cine era la câțiva metri să savureze momentul? Colegul! M-am înroșit toată, am făcut stânga împrejur și am intrat val-vârtej în clădire. Apoi într-o altă zi, la o ședință la care era și el, a fost cel care a observat că nasul meu era jumătate verde, cel mai probabil de la markerul cu care m-am tot jucat. 

Într-o altă zi, nu am observat că ușa din sticlă era închisă, veneam grăbită și am intrat fix cu capul în geam. Cine era în spatele meu? Evident el care mă privea indignat.

Acum două zile, la cantină, am răspuns la telefon, m-am ridicat grăbită să mă îmbrac să ies afară din încăpere și… în spatele meu căzuse scaunul și cât pe ce să mă împiedic și eu să vin grămadă. La masa de lângă, colegul isi sorbea râzând pe înfundate supa. 

De fiecare dată când e el prin preajmă iese la iveală neîndemânarea din mine. Nu știu cum se face dar când e el în zonă pur și simplu par cea mai clumsy femeie din lume. Nu, nu e niciun fel de chimie, nu e că-n filmele de la Hollywood, doar că s-a nimerit ca el să mă surprindă în cele mai jenante momente. Deja când îl zăresc pe hol fac cale întoarsă gândindu-mă că cine știe ce se mai poate întâmpla! 

Vouă vi se întâmplă ca în preajma unor persoane să scoateți la iveală părțile voastre mai puțin plăcute, îndrăznesc să spun chiar jenante? 

Related Post

22 Thoughts on Acel coleg care e prezent fix cand nu trebuie

  1. :)) Aici chiar nu e cazul, dar ma bucur mult pentru voi 😀 Chiar sa povestesti o data cum s-a intamplat si mai ales ce 😛 ca pe mine una chiar m-ai facut curioasa!

 1. :)))) De mult n-am mai râs așa!
  Mă scuzi dar e foarte amuzant așa când povestești. Sunt sigură că pentru tine acele momente sunt total aiurea. Evită-l cât poți!
  Chiar nu am trecut prin asta. Acum, că am râs, sper să nu-mi dorești să mi se întâmple ca să văd și eu cum e :)) Știu eu că ești o domniță drăguță și nu vei face asta.

  1. Nu, nu…n-o sa iti doresc asta daaaar cine stie in ce situatii te aduce viata si maine, poimaine o sa citesc la tine pe blog astfel de experiente amuzante 😀

 2. eu cred ca esti urmarita de colegul tau si de aceea este intotdeauna prezent la momentele tale neplacute sau poate ca..doar pe el il observi 🙂

  1. :)) Urmarita nu sunt, asta e clar, si cred ca m-am obisnuit cumva sa il observ deoarece s-a intamplat ca mereu sa fie acolo cand fac eu vreo ponoasa 😀

 3. 🙂 Mi se intampla sa fiu clumsy dar…n-a observat sa fie in prezenta acelorasi persoane!

  Ma gandesc ca se poate sa existe un motiv; mai bine il eviti pe tip si gata!

  Te pup, Ana!

 4. Nasol moment. Sincer nu m-as simti deloc bine sa am o astfel de persoana in preajma, in fata caruia sa fac cate o boacana de fiecare data 🙂 Desi cand citesc e amuzant, in realitate cred ca m-ar ingrozi, la fel ca si pe tine!

 5. Foarte haios, cel putin cand esti in postura cititorului. Exista persoane care ma inhiba si in preajma carora nu pot fi eu insami, cand sunt cu ele am impresia ca nu pot spune nimic inteligent. Exista si persoane care doar prin simpla prezenta ma irita, nu le pot suporta, ma enerveaza la culme tupeul, infatuarea si nesimtirea lor.

 6. Uite de aia urasc eu romanii… Au un suflet rau, le place foarte mult sate vada suferind… Sigur, un IQ de maxim 50 este cauza acestor lucruri…

  Nu vorbesc aiurea, stiu ce spun, fiindca am astfel de oameni in jur… Nu stiu cum sa procedez, fiindca daca ii ignor, ma cred pampalau, daca as lua insa un pistol si as merge sa ii execut, as pati-o. Ce sa aleg, fratilor ?

Leave a Comment