8 tipuri de oameni enervanti pe care i-am intalnit in cluburile din Bucuresti

Din când în când, o dată, de două ori pe lună, uneori mai des, alteori mai rar, ne organizăm și noi să mergem în club să dănțuim nițel. Ne destresam, deja știm pe de rost toate melodiile din Club A, El Comandante Jr, El Dictador, Drunken Lords și alte cluburi din Centru Vechi. Sunt, de fapt, pretty much the same songs, pe care le auzim și la Stuff în Vama Veche de vreo 10 ani încoace. Dar până la urmă, ce contează? Sunt melodiile ale căror versuri le fredonăm perfect și după 5 pahare de Vodkă tonic așa că, scopul de a ne destresa prin dantuiala e aproape de fiecare dată atins.  

Cum nu ai cum să nu observi și pe ceilalți care se distrează alături de tine chiar dacă nu i-ai văzut niciodată, dar nah, când ne arhivăm 100 de persoane în 3 metri pătrați, e mai greu să nu observi comportamentul celor din jur,  am pus cap la cap, ajutată de prietenii mei, unii chiar mai vigilenți decât mine, tipologiile de oameni enervanți pe care i-am întâlnit noi în cluburile din Centrul Vechi al capitalei

Alcoolizatul precoce

E tipul ăla pe care îl vezi că aproape se târăște de la 11 noaptea când încă clubul e gol. C-o bere în mână, stă undeva într-un colț, la început liniștit, după care are tot felul de zvâcuri ca la electroșoc și gesturi care mai de care mai hilare. Ori sunt genul care se fac rahat praf după primele două beri, ori vin deja făcuți pulbere.

Inghesuitorul

Tipul pe care nimeni nu l-a învățat ce e cu spațiul personal. Stiti genul ăla de oameni care vorbesc atât de aproape de tine, încât ai impresia că ți-a transferat toate bacteriile și poți ghici după prima propoziție și prima respiratie ultimul fel de mâncare ingerat? Ei bine, surpriză!! și ei merg în club, doar că acolo nu vorbesc, ci se îmbrâncesc în tine, se bagă fiiiix în sufletul tău, ba dacă e mai zelos te ia și dans și da din cap, îți zâmbește, de parcă ați dansat împreună Macarena pe la majoratele din liceu. 

Domnișoara pleată în ochi 

 …în ochii altora, nu ai ei. E tipa aia care are părul cât coama leului și care refuză să și-l prindă. Și uite așa și-l flutură de colo-colo și inevitabil te trezești cu câte un plici de păr peste față de-ți vine să scoți foarfeca să îi faci o favoare. Desigur, vara ai avantaj căci dacă stai prin jurul ei, o să funcționeze pe post de ventilator, aerisește locul, face curent, cum oricum cluburile duc lipsă de așa ceva, so…it`s a win!

Urlătorul 

Tipul care se agită la fiecare piesă nouă și îți urlă efectiv versurile în ureche de zici că atunci urmează să-și dea duhul timpanele tale! Te retragi frumos, schimbi poziția dar uneori karma cea rea îți dă târcoale și după 10 minute miile de decibeli ale tipului extaziat te asurzesc chitite parcă  să  acopere muzica DJ-ului.

The Bodyguard (varianta no-romance-at-all)

Il vezi de la o poștă! E tipul pe care un grup de gagici îl iau cu ele în club doar ca să intervina faux-condescendent în cazul în care e vreunul care vrea să își încerce norocul cu ele. Desigur, în sinea lui și el speră la ceva, cu oricare dintre gagici, dar orișicât el e mulțumit în sinea lui că e tolerat pe lângă ele, daneaza cu ele, în schimb ce hăndrălăii ceilalți sunt rând pe rând ușuiti.  

Smartphonistii

Aia de stau tot timpul cu telefoanele sau camerele foto să își facă poze. Tre să le faci loc ca cine știe cum te trezești în fotografiile lor postate pe facebook, eventual chiar pe pagina clubului. Ei nu dansează, nu se distrează, iar când nu își dau check-în-uri și nu sunt extrem de busy cu ecranele smartphone-urilor,  povestind pesemne pe Whatsapp sau Messenger altor prieteni cât de cool e că ei sunt în club, își fac selfie-uri, poze cu sticlele de bere în aer, în grup, pe rând, fiecare cu fiecare. Ba unii sunt chiar cu tupeu, te roagă să te dai la o parte, să le faci loc, apoi te cheamă să le faci poza de grup, iar dacă te pune păcatul s-o ratezi, tre s-o repeți că uite, Gigel are ochii închiși.  

Ah oops, am rămas fără tricou! 

Bărbatul care suferă prematur de andropauză, are călduri de la dozele de alcool ingerate cu nesaț, transpirat ca un homar în oală, își dă tricoul jos și își continuă dansul și tropăială în timp ce tu te rogi să nu se apropie de tine sau să te atingă din greșeală ca să nu rămână lipit ca un sticker.

 Prea pupăcioșii 

Cuplul care vin amândoi în club, se bagă într-un colț doar ca să se pună pe ditamai limboceala de zici că-s la audiție la studioul lui Steel. Doamne feri să îi deranjezi cumva că îți aruncă niște priviri de zici că tocmai ce le-ai întrerupt noaptea nunții. 

Cam pe ăștia i-am detectat noi, dacă mai aveți și voi alții, spuneți-ne să ni-i râdem împreună. 

sursa foto: friends clubbing via Shutterstock.com

Related Post

One Thought on 8 tipuri de oameni enervanti pe care i-am intalnit in cluburile din Bucuresti

Leave a Comment