1001 fani pe facebook

Am vrut să surprind momentul când s-ar fi adunat fix 1000, dar n-am fost pe faza. Ei, când am creat pagina de facebook a blogului nu mă aşteptam să adune atât de mulţi oameni, am zis s-o fac "să fie făcută". Mă gândeam că e doar o metodă de promovare în plus, însă nu mă gândeam că această "metodă de promovare în plus" să fie atât de prolifică.
 
 Am observat că e mult mai eficientă ca Twitter-ul. Adevărat, pe twitter am doar ~620 followersi, dar chiar şi aşa, facebook-ul aduce mult mai mulţi vizitatori. Cam de 3 ori mai mulţi. Alte avantaje ale paginii de Facebook pe care le-am gasit, si sunt sigura ca mai sunt si altele:
 
 -pot ţine legătura cu cititorii blogului direct pe facebook, am observat că mulţi preferă să citească şi posteze acolo şi nu în comentarii. Pe mine nu mă deranjează lucrurul ăsta, scopul meu nu e să adun zeci de comentarii la fiecare articol postat, ci ca articolul respectiv să fie citit de cât mai multă lume, indiferent dacă e pe blog, pe agregatoare sau pe facebook.
 
 -pot să pun poze direct pe pagina de facebook. Nu am nevoie de photobucket, imageshak, flickr sau alte site-uri de genu.
 
 -şi alţi utilizatori facebook pot transmite link-uri de pe blog pe care le găsesc interesante pe wall-ul lor şi aşa află şi mai mulţi de blog.`.
 
 -pot comunica mai rapid cu cititorii mei. De multe ori nu am dispoziţia necesară să le răspund în comentarii pe blog, aşa că răspund pe facebook.
 
 -atunci cand găsesc link-uri interesante pe alte site-uri şi bloguri  le postez acolo
 
 -sau melodii şi filmuleţe de pe youtube şi trilulilu, decât să fac aici un post doar cu un clip youtube cum am mai văzut, mai degrabă îl postez acolo.

 Aşadar, long live Facebook! Vă mulţumesc tuturor celor care ati dat like paginii!
 


 


Paloma Faith – Upside Down

Related Post

15 Thoughts on 1001 fani pe facebook

  1. <span style="font-family: comic sans ms, cursive"><span style="background-color: #00ff00"><span style="color: #00ff00"><span style="color: #008000"><span style="font-size: 18px">Să te-mburde fanii! :)</span></span></span></span></span>

Leave a Comment